Tuesday, 9 October 2012

LPPKN ...syukur...


Asslamualaikum..

09-10-2012…a meaningful date in my life. Nak tau kenapa??..heheh..alhamdulillah akhirnya hari ni aku dapat jugak tawaran ke government… dapat offer post staff nurse di LPPKN.. nak lagi best dapat kat Ipoh pulak tuh..alhamdulillah syukur ya Allah…..sememangnya Allah Taala tu lebih mengetahui setiap hidup hambanya…
Aku kena lapor diri di LPPKN pada 1 november 2012.

Alhamdullillah…syukur padaNya yang bnyak memberi rezeki pada aku dan keluarga , semuanya berlaku tanpa diduga. Sebenarnya , 31-10-2012 nih last day aku keje di eye specialist nih sebab diaorang nak close tempat ni pulak. Notis last minit baru bagi gile ape xde prepare ape2 pun . kiranya nih force to quick.. sememangnya pada saat aku tau tu semangat dah hilang, x boleh focus dah nak buat keje.. By the way aku pun dah start buat resume balik n start cari keje baru di ipoh nih..

Aku harap aku dapat cari area ipoh nih je..sebab aku xnak berjauhan dengan my lovely husband..heheh…..tapi pagi nih dapat call dr pihak LPPKN….yes….xtau nak cakap ape dah…seronok sangat2 Tuhan je lah yang tau. Aku harap bila kerja dengan government nih rasa hidup lebih terjamin, compare dengan swasta yang x tau bila masa dia perlukan kita atau pun x....

8 comments:

  1. Tahniah....... LPPKN, senang buat treatment terus situ.. heeee~

    ReplyDelete
  2. Tahniah..betui,betui..senang..buat treatment kat c2 :-)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah, tahniah syg.see, Allah takkan tinggalkan kite kan.Allah Maha Pemurah.nak bg segala nikmat dlm kehidupan kite,kan.so,insyaAllah,rezeki bb pas ni menyusul.amin ;)

    ReplyDelete
  4. alhamdullillah mama semua...sebenarnya Allah Taala tu lebih mengetahui setiap inci hidup hambanya.....hanya kita je kadang2 rasa mcm putus asa..tapi itulah..setiap dugaan yang datang penghujungnya kemanisan....heheh..
    so mama semua if sesapa datang lppkn ipoh...roger saya yer..lets gathering together..huhuhu...

    ReplyDelete
  5. Awak nk mohon mcm mn ya?sy trgn nk jd stff nurse lppkn..blh wssp sy tak 0192543628

    ReplyDelete
  6. Awak nk mohon mcm mn ya?sy trgn nk jd stff nurse lppkn..blh wssp sy tak 0192543628

    ReplyDelete