Friday, 18 January 2013

6 week n 3 days scan with Dr Tham

Harini nie keje macam biasa... Cuma semenjak pregnant ni badan terasa sangat2 letih, rasa nak tido je memanjang...tp biasalah hati siapa x risau kan bila ada sorang lagi dalam tummy nih... Kalau boleh tiap2 hari nak scan...

Kebetulan hari nih dr tham ada so dia ajak scan sebab last dia scan masa tu baru nak masuk 5 minggu.. Now dia ajak tengok bby heartbeat pulak... Heheh ape lagi.. Terus iyakan aje.. Nk.. Nk...sebenarnya xnak scan lagi sebb next week ada appointment di kkia untuk scan.. Tp xperlah winduw kat bby.. Scan jugak...

Dr tham: okey u kencing dulu i buat tvs
Bagi u ok?..
Aku : ok doc... I follow jer...Heheh..

Tp mcm segan jugak lah dengan dia.. Selalu jumpa dia kat lppkn.. Buat tvs pulak tu.. Heheeh...tau2 jelah kan.. Selak2 depan dia.. Erm tp buat bodo jer lah.. Actually dr tham very nice person.. Suka sangat dengan dia.. Very friendly dengan org.. Pastu supportive pd patient n kes dia yang paling banyak berjaya iui..n treatment lain... Hihihihi.. Aku ingt kalau x conceive lagi feb nih baru nk buat iui dengan die.. Tp alhamdulillah xperlu..syukur...

Okey back to scan story.. Ok da setup untuk scan..

Dr tham : ok lets see ur baby.. Ok this
Ur baby.. Look good.. Now u
Nampak x yg berkelip2 nih..
Ini bby heart.. Ok looks so
Good..

So aku pun sengeh2 sorang2...syok dapat tengok jantung dier... Laju jer... Dapdupdap... Syukur anak ibu dah ada jantung.. Harap menjadi anak yg soleh dan solehah nt... So see u soon dear...

Jum tengok pic scan n pic dr tham...




2 comments:

  1. Alhamdulillah... tahniah.. Jaga diri bebaik... Semoga selamat semuanya sehingga melahirkan kelak.. aminnnn~~ Insya'Allah rezeki K lak lepas ni... doa2kan ye? :)

    p/s: His one of my gynea kat GH... dia ada LPPKN jg ye? :)

    ReplyDelete
  2. Puan k: tq puan k..heheh...nt turn k pulak...dr tham dia ada di lppkn ipoh...hheheh....untk kes kesuburan kat sana...

    ReplyDelete