Tuesday, 15 January 2013

Syukur...

Lama sudah rasanya x update blog aku nih....rasanya dah berbulan x tengok n usha blog nih...sejak kebelakangan nih.. Bz sikit lagipun laptop xde.. Sejak aku keje dengan lppkn nih da kurang pegang laptop ataupun pegang komputer nih...heheh.. Bz melampau...

Well diam x diam dah ke 2013.. So umo aku pun dah menganjak satu angka lagi...23 this year.. Mr hubby pun da 27...apepun aku masih bersyukur kerana masih lagi terus bernafas di muka bumi Allah ini... Buat Pengakhiran tahun 2012 semestinya aku mengharapkan sesuatu yg best dalam hidup kami.. Tentulah nak conceive kan...

Syukur sangat pada Allah kerana buat kali keduanya memberi peluang kepada aku untuk merasa semula nikmat itu.... Syukur aku kini da pregnant semula... Benarlah janji Allah itu setiap apa yg Dia ambek dari kita Dia akan gantikan dengan sesuatu yg lebih baik buat kita...xde apr yg aku harapkan kecuali kandungan kali nih sihat n selamat sehingga melahirkan...
Edd insyaAllah 09.09.2013..now baby dah 6w n 2 days...

Haii my sweet heart.. :-)...

7 comments:

  1. Tahniah dear..alhamdulillah :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq semua mama....lepas nih turn mama yg lain pulak...kita semua pakat2 conceive this year....
      InsyaAllah usaha , doa , tawakal....

      Delete
  2. senang la kan.bleh check up lppkn jek.jage diri bebaik ye ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma lily ..nasib baik keje kat lppkn..scan kat situ jer...if ader ape2 trus jumpa pakar kat situ...

      Delete
  3. syukur alhamdulillah...seronok dengar mama ziehan dah conceived. Dan part paling seronok...EDD tu anniversary saya.....Jaga diri bebaik yer sayang. Lau ada apa2 x faham tentang pregnancy..jangan malu2 tanya.. Saya ada...mama lily pun ada....heeeepiii 4 you....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mummy adam...edd sama ngan anniversary mummy adam yer....tq mummy adam for wish..harapnya kandungan kali nih rezeki kami..... :-)

      Delete