Wednesday, 13 February 2013

Pengakhiran Trimester Pertama.....


   lama dah x update sini...bukan ape sindrom kemalasan tengah melanda kebelakangan nih.....plus muntah dan macam- macam lagi lah...huhuh....apepun aku sangat bersyukur diatas semua kurnianya DariNya ini..... diam x diam baby dah nak masuk 3 bulan...alhamdulillah..... brapa hari saja lagi nak berakhir trimester pertama....harapnya semua okey..okey saja...

  sememangnya masa paling best ialah masa scan,....hahah... on that time boleh tengok baby.....mcm mana dia ok ke?....ape dia buat..erm,,...banyak benda bermain di fikiran......last cuti CNY aku balik S.alam rumah MIL...so encik suami ajak g scan sian dia x penah tengok baby lagi.... kat s.alam biasanya klinik yang aku pg  ialah kilinik Ajwa  seksyen 7 rasanya...bayaran pun ok lah...rm 56.00 per scan...tapi puas hati lah tengok pic scan die...clear...


   Ni lah hasil scan baby...masa nih nk masuk 11 weeks dah...cepatnyer anak ibu membesar yer....dah ada kaki n tangan chumel jer...masa scan siap dia angkat2 tangan lagii..heheh...da gerak rupanya....tapi aku x rasa pe2 lagi lah...maybe dalam 16 week nt da boleh rasa dah..

  now, perut dah nak memboyot dah semua seluar lama x boleh pakai, baju pun sama.....da nampak peyut dah.........

perut yang kian mengembang...da mcm 5 bulan dah... ;-)
    apepun aku sentiasa berharap agar kandungan kali ini sampai ke penghujungnya.......x sabar nak tunggu september......oh september cepatlah datang..heheh...,...next check up n scan di KKIA,,,,..18 weeks check up...harapnya boleh tengok gender....boboi ke gugurl.....