Thursday, 27 September 2012

Bla...bla...bla..


Hari nie 27-09-2012…well besok husband aku balik..yea..yea..actuallu I’m miss him so much since 2 weeks he in battleship (wah!! Mcm g perang betul tu hakahak).. tapi biasalah wife Navy memang macam nih…semua benda nak kena berdikari sendiri, x boleh nak mengharapkan suami aje sebab dia selalu xdde kat rumah…masa mula2 kawen dulu memang susah sikit nak stay sorang especially for a month or above..  Damn!! It’s so hard to try. But it worth for me..

Bulan nih ingat nak pergi bercuti dengan mr hubby..maybe go to GENTING ke….wargh dah lama x rasa Adrenalin aku naik kaw2 punya…lupakan tentang TTc nih…pegi bercuti lagi best..hahah….semalam mak aku call she busy asking me about when ??..when….bla2,…( sesapa TTc tau la kot soalan ape yer)….aku cakap sabar…hahah..aku relax je mak aku pulak yang lebih2…hahaha..ape nak buat anak mak lah katakan.




Lately, since dah 2- 4 days cramp2 je peyut saye…nih..blah kanan pulak tu..xtau la kenapa..rasa sakit macam tengah period,…tapi awal lagi maaa…..belum due lagi…semalam tengah2 auditor cakap2 ngan aku…tetiba..alamak ngilunye rasa perut..on the right side only..left ok…nothing. Tahan je lah tengah audit kan , tapi aku mengalami tahap kepenatan yang amat sangat sekarang. Tak cukup tido lah..ape lah….sekarang langsung x boleh sentuh caffeine , sikit je ambek,,,,..masak aku malam nt..langsung x boleh pejam mata n headache sangat…x suke…xsuke….

Whatever it is….i’m now happy with my life... What the best thing I have now is
      -     I have Allah by my side….
-         A good and lovely husband..
-         A happy TTcian friends
-         A good work
-         A good family
-         A blog (my blog)...for memory because after I’m gone, people can still remember me, they can read what I’m write about. A pure life journey. Contain information, story of Love, Conceive and everything….
And I’m going to have it for all rest of my life…. …





4 comments:

  1. Salam awak, awak nak pergi Genting bila? PM ida iedand23@gmail.com

    Ida ada tiket ripleys believe or not murah nak let go...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi, byk ke ieda?kalo byk meh la skit ;p

      Delete
  2. brape cik ida nak jual...ke bg free hehehe???...

    ReplyDelete
  3. RM1/pcs strip ujian ovulation OPK (kesuburan)/pregnancy UPT (kehamilan).


    blogshop: http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com

    sms: 0122429082 (puan nor)
    email: lovidoobidoo@gmail.com

    ReplyDelete