Wednesday, 24 October 2018

diet oh diet

Malasnya nak start diet rasanya macam dah naik kg nyer. Aku start diet tahun lepas march hingga tahun nih dan dah lost 14 kg. Setahun nokkkk.. macam - macam diet cuba tapi hanya satu je yang bertahan diet kalori iaitu deficit calories. Berbekalkan ilmu dari sang otai-otai aku diet dengan amakan suku suku separuh. Turun lah berat dari 74 kg ke 60 kg.

Tapi sekarang da kelaut sikit walaupun still jaga portion makan. Berat ada tambah sikit laaaaaa.. tapi still dalam keadaan terkawal.

Esok start balik  yesss!!!!





1 comment:

  1. hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan..done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks

    ReplyDelete