Sunday, 23 September 2012

Empire of the skull

      Aku memang suka membaca terutama english novel sebab sikit demi sikit aku fasih english...dulu- dulu aku memang x suka giler baca novel,.ape2 yang berkaitan bahasa enggeris...spm aku english pun teruk wakaka...credit je orang lain semu dapat A ..aku je dapat C...hahah..so lepas tu aku start la merantau cari keja maklumlah baru lpas spm kan ...gedik nak keja..masa tu aku start keje di sebuah hotel di langkawi...langkawi boutique hotel. Keje jadi waitress...je pun..nak x nak kena speaking lah..berterabur speaking hahah...mat2 saleh gelak je..so start dari tu manager  aku paksa ambek kelas english....then start masa tu lah aku mula blajorrrr....citernyer..so bermula lah era minat novel english..tapi aku x suka baca cerita cinta sangat..satu novel je aku baca pasal cinta...p.s i love you..hHah..tu je...yang lain semua cerita fiksyen , cerita ala2 twilight gitu..first novel blue moon...cerita pasal serigala bercinta dengan manusia..boleh tahan la...jugak...kadang x faham ..buat jelah paham....below 18 x digalakkan baca novel english cenggitu sebab...erm...sebab...bnyak unsur2 yang x sesuai...hahahah..
      
      Sikalang mali wa celita ....sikit tentang novel yang aku beli kat Kl , sbb ada promotion...murah giler rm10 ja....mau x belinya...tapi baca x habis lagi pun...




Ok lets begin.....Mexico 1924


    Its a story about Alec Devlin Who set off a research to find ancient archaeological site....that only trigger him to danger ...pursued by ruthless bandits, he escape from the aeroplane. But when the plane forced down in a remote tropical rainforest, even more danger waiting for him. 
     The lost of Aztec city,which has undiscovered for five hundred years....here is the soceity of brutal warriors still perform human sacrifies and now Alec is to be offered up to God dead. As tome tick away Alec must use all his ingenuity to evade deadly knife but when the high priest summons the forces of darkness begin....it. Become a battles which only strongest will survives....
    

No comments:

Post a Comment